Молба за съдействие

25 January 2010    Comments Off    категория: хронология на събитията

Драги членове,
След преглеждането на уеб сайта ни установихме, че липсват някои биографии. За да можем да Ви представим както заслужавате, искаме да Ви помолим да напишете една кратка автобиография, за да можем да я публикуваме заедно с Вашите творби.

Нужно ни е:
– Ваш портрет
– Име
– Дата и място на раждане
– Обучение
– Професионално развитие
– Мисли или това, което искате да кажете на света за вас, и това, което правите
– Контакти:
Телефон, лична уеб страница, електронна поща, контакти в skype, ICQ, facebook или други социални мрежи, които ползвате.

Разбира се никои от горепосочените данни не са задължителни, но би било добре да ни ги предоставите. Тоест, ако не искате да пишете за професионалното си развитие, просто го пропускате и преминете на следващото.

Целта е тази биография да не прилича на биография за търсене на работа, а просто да Ви представя творчески.

Също ще ни помогнете ако изпратите в цифров вариант (файлове) всички Ваши творби, които желаете да бъдат изложени в сайта ни – до 30 броя.

За тези, които имат въпроси относно резолюцията на цифровите изображения – не е нужно да ни ги пращате в пълен формат, но е препоръчително да са файлове формат JPG, 20 на 30 сантиметра на 72 DPI, но Ви молим да не са по-малки от това, за да не излизат с ниско качество.

Желаем Ви приятно и успешно фотографиране, както и да не губите фокус – от важните неща.

С уважение:
Управителен съвет на НСФА Янка Кюркчиева



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes