Търсим доброволци!

Скъпи приятели, вече сме на финалната права по подготовката на събитията в Месец на Фотографията 2012! Очакват ни над 101 събития в над 43 локации в София, Варна, Бургас, Смолян, Велико Търново, Севлиево и… …много работа!

Ще са ни нужни доброволци за вдигане на изложбите и за много други дребни неща, за които в последния момент ще се окаже, че ресурси не достигат. Затова отправяме този апел – молба към всички Вас, които живеете с фотографията и за нея. Ако имате желание, свободно време, моля обадете се на 0888 812 248 или пишете на оffice@photoacademy.org. Ще бъдем благодарни за вашето съдействие и подкрепа! А ако нямате възможност да помогнете – елате да видите как сме се справили без Вас!



2 коментара + Добави своя коментар

  • Колеги, какъв е критерия за избор на локация на събитията във връзка с месеца на фотографията
    Какви особености трябва да има локацията (града), нужно ли е да има регистриран фото клуб и трябвали той да бъде член на БФА

    поздрави
    Йордан Миронски

  • Здравейте Г-н Миронски,
    за съжаление за изданието “Месец на фотографията” 2012, вече всичко е организирано и дори албума с всички включили се пространства, локации и събития вече се отпечатва. Ако сте фотографска общност, клуб или друга форма на фотографска организация, би били добре! Не е задължително условие да сте член на ФА, но ако проявявате интерес да станете, ще се радваме да Ви приемем в нашите редици. Разгледайте в сайта ни какъв е уставът на сдружението, формите на членство и съответно членския внос. По отношение на локацията (пространството) би било добре да има ясна изложбена ориентация (музей, галерия или др. сграда с обществен достъп) и възможности за представяне на фотографски изложби и други мероприятия от подобен открит характер. Градът, няма значение – стига да има достатъчно ясна политика ориентирана към разширяване на културната си програма. Разбира се и достатъчно широка аудитория и публика, жадна да я поема и споделя! Предложете конкретно, в кратко представяне, каква е локацията с която искате да се включите в изданието ни за 2013г., а ние след това, като постъпят кандидатурите и концепциите за изложби и събития ще Ви предложим няколко, подходящи за Вашите условия. Разбира се Вие ще имате възможност за избор от тях, за да можете да представите, най-подходящото като концепция събитие за вашето пространство.
    Очакваме Вашето предложение…

    С уважение,
    Антон Савов
    член на УС на НСФА Янка Кюркчиева

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes