тази седмица в Месец на фотографията 2012

Четвъртък (31 Май) – Голямото начало

Деяна СтаматоваЛоте Михайлова“Фотоакадемика”

Официалният старт на събитието ще бъде поставен на 31 Май, от 19:00 ч. в галерия “Индустриална 11″ с три интригуващи изложби: Любителите на класическата фотография ще се насладят на някои от най-добрите нейни образци в изложбите на две от вечните имена в българската фотография: Деяна Стаматова със сборна колекция от най-добрите и творби и Лоте Михайлова с нейната изложба “Корени”. Ще бъде представена и финалната селекция от трaдиционния годишен фото преглед “Фотоакадемика”.

Вечерта ще завърши с връчването на почетната статуетка на Фотографска Академия (организатор на “Месец на фотографията”) за цялостен принос към българската фотография.

Петък (01 Юни)

Шаварш АртинГеорги ПапакочевСветлана БекяроваМима ГеоргиеваАлександър МалевЛинда ИвановаКонстантин ТанчевСергей БусленкоСаня БутеринТимъти Алън

Силният старт на “Месеца” ще продължи и в петъчния ден в залите на СБХ, където ще бъдат представени изложби от 10 автора. Обединени от темата “Портрети от вчера и днес” ще се представят 7 български автора: Шаварш Артин; Георги Папакочев; Светлана Бекярова; Мима Георгиева; Александър Малев; Линда Иванова и Константин Танчев.

Ще бъдат представени трима забележителни чужденци. Украинецът Сергей Бусленко ще ни потопи в красотата на своите “Подводни Фантазии”; Македонката Саня Бутерин ще ни разкаже своите “Улични Истории” и ще видим най-доброто от Тимъти Алън, който ще ни покаже невероятното битие на хора от цял свят.

Разгледайте пълната програма на “Месец на фотографията”.

 



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes