Фотоакадемика 2012

Здравейте приятели!

Благодарим на всички, които участваха в ежегодния национален конкурс Фотоакадемика на НСФА “Янка Кюркчиева”!
Дългогодишна традиция е спечелилите да бъдат обявени на откриването на изложбата на Фотоакадемика. Тази година обаче, поради големия интерес от ваша страна за резултатите от конкурса, управителния съвет на сдружението реши да ги публикува преди предварително обявеното им представяне – планирано за откриването на изложбата-селекция на 31 май, галерия Индустриална 11, от 19.00ч.
Обявени са носителите на златен, сребърен и бронзов медал в двата раздела – артистична и репортажна фотография, както и поощрителните награди. За учащите отново раздаваме чудесни награди – за възрастовата група под 18 г. очаквайте традиционните стипендии от Министерството на Културата, а за всички над 18 г. сме подготвили множество специални награди, предоставени от нашите партньори! Освен това тази година за първи път желаещите участват за две специални награди ДЕБЮТ, които ще дадат възможност на двама фотографи да реализират дебютните си изложби. Всеки участник ще получи диплома за участието си във Фотоакадемика 2012. Както и миналата година, каталогът ще е част от албума “Месец на фотографията 2012″, който ще може да закупите след откриването на изложбата.
Общо постъпиха 726 фотографии от 125 участника. След журирането в крайната селекция, която ще видите, останаха 115 фотографии. За по-подробна информация разгледайте протокола.

След като прегледате резултатите, въпреки радостта за някои и разочарованието за други, очакваме всички радетели на българската фотография, на посоченото място, дата и час, за да споделим още една година Академика с любопитни погледи към творбите на наградените и селектираните творби и автори, както и да видим, кой ще вдигне в ръка тазгодишната статуетка!

Заповядайте на откриването на изложбата Фотоакадемика 2012 в галерия Индустриална, гр. София, ул. “Индустриална” №11 на 31.05.2012 г. от 19:00 ч. Очакваме ви! С откриването на Академиката, пак в Индустриална ще имате възможността да разгледате и още 2 изложби: “Най-доброто от”, изложба на Деяна Стаматова и “Корени” изложба на Лоте Михайлова – т.е. изпийте едно 3в1 от нас организаторите Фотографска Академия. И продължавайте да снимате и да споделяте. И не забравяйте да се усмихвате!

За повече информация: office@photoacademy.org; тел.: 0888 81 22 84



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes