Първи международен салон СОФИЯ

2 November 2012    Comments Off    категория: FIAP, конкурси, новини, Фотографска Академия

Здравейте приятели,

Фото Салон София е първият международен фотографски салон под егидата на FIAP, провеждан в българската столица. Неговата цел е да показва българските и световните тенденции във фотографията като събира и показва снимки от цял свят.

Фото Салон София се реализира с подкрепата на Столична Община като проект, който ще допринесе за кандидатурата на София за Културна Столица на Европа през 2019 г.

Фото Салон София не е обикновен конкурс. Това е платформа, която може да Ви даде шанс да покажете това, което можете, да бъдете забелязани като автор и да намерите своята реализация в, и извън рамките на България.

Секцията “Портфолио” ще даде възможност на авторите да докажат задълбочената си работа в сферата на фотографията, а златният медалист в тази секция, ще получи шанса да представи своя самостоятелна изложба в рамките на “Месец на фотографията” 2013. Същото важи и за най-добрият автор в конкурса (този с най-много снимки във финалната селекция)

Тематичният ни раздел “Лицето” ще бъде представян и като самостоятелна изложба в различни градове в страната и чужбина.

За повече информация: http://salonsofia.eu/bg/



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes