Отворена покана за Месец на фотографията 2015

22 January 2015    Comments Off    категория: новини

Уважаеми колеги и приятели на фотографията,

Най-мащабното фотографско събитие в България набира кандидатури (изложби, събития и локации) за своето шесто издание през месец юни 2015 г.
До 10 март всеки има шанс да изпрати своята кандидатура и да стане част от “Месец на фотографията”. Приемаме предложения за всякакви фото събития: изложби, конкурси, лекции, курсове… и всичко, което смятате, че би могло да се впише в “Месец на фотографията”.

Условия:

-  Приемат се само готови проекти.
– В общия случай “Месец на фотографията” не финансира отпечатването и подготовката на изложбите. Ние осигуряваме локация, публика, разпространение, някои рекламни материали и последващи връзки в България и чужбина. Бихме могли да помогнем за финансирането на някои особено сполучливи проекти, така че – изпратете ни проекта си! Ако той е добър, ще направим всичко възможно, за да се реализира.
За да кандидатствате е нужно да ни изпратите пълната информация за проекта като попълните формата на този адрес:

(форма за събития)

Ако имате подходяща локация, независимо къде в България се намира, може да я предложите за включване в “Месец на фотографията” и при евентуално одобрение, да получите публика и едно реализирано събитие в рамките на юни.
За кандидатури за локация може да се попълни формата, която ще намерите на този адрес:

(форма за локации)

Повече за “Месец на фотографията”

Юбилейното пето издание през изминалата 2014 г. включи в програмата си повече от 60 изложби и съпътстващи събития – дискусии, мултимедийни презентации, майсторски класове, срещи с автори в над 35 локации и пространства в 13 града в страната.
През 2015 г. подготвяме шестото поредно издание на “Месец на фотографията”. В програмата традиционно сме включили 16-то издание на годишния фотопреглед – Фотоакадемика. Тази година ще отбележим 100 годишнината от рождението на Петър Божков. Подготвили сме специална среща със съвременната Македонска фотография.
Традиционно продължаваме работата си с културните центрове на Италия, Полша и Унгария, които ще ни подкрепят и през 2015 г.
Настоящата отворена покана дава възможност на български и чужди автори да станат част от най-мащабното фотографско събитие в България, да намерят поле за изява на своите идеи и проекти и да открият нови възможности пред себе си в творческия си път.
Месец на фотографията 2015 търси оригинални истории, различни гледни точки и фотографско майсторство в представените проекти.
Oчакваме Вашите предложения на:

(форма за събития)
(форма за локации)



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes