Национален фотографски конкурс „МОЯТ РОДЕН КРАЙ” 2016

4 March 2016    Comments Off    категория: новини

Стартира изданието на Национален фотографски конкурс ‘Моят роден край“ 2016, организиран от https://bgsnimki.net

Начало на конкурса: 3 март 2016 г.
Край на конкурса 3 декември 2016 г.

Право на участие имат професионални и любители фотографи с българско гражданство от всички общини на страната. Целите, които имат темите на конкурса са поглед към българският етнос, запознаване на младото поколение с него, историята, националните ни ценности и формиране на силно национално самочувствие нужно за възхода на нацията! След първите две „Националната носия” за 2014 и „Българската къща” за 2015, за тази година темата е „МОЯТ РОДЕН КРАЙ”

В края на годината с наградените снимки ще бъдат отпечатани луксозен 30 листов настолен календар, еднолистов стенен календар и пощенски картички, които ще рекламират България, като уникално красива туристическа дестинация! Кадрите с най-висока художествена стойност, които ще бъдат отпечатани в календарите,  предварително  ще бъдат подбрани и журирани от компетентно жури състоящо се организатора и двама членове на „Фотографска Академия“ – Янка Кюркчиева.

Планирани са 3 етапа:
1-ви етап: март, април, май;
2-ри етап: юни, юли, август;
3-ти етап: септември, октомври, ноември;
В тях ще бъдат излъчени победители, от които ще бъдат избрани най-добрите снимки на участниците до момента.

Награди:
Първо място 500лв
Второ място 300лв
Трето място 200лв

УСЛОВИЯ: Право на участие имат професионални и любители фотографи с българско гражданство от всички общини на страната. Качените снимки са освободени от авторски права, за да  могат да се използват свободно от организаторите, спонсорите и медийните партньори на конкурса. Качвайки снимка за конкурса приемате гореупоменатите условия!

Изискванията към снимките:
– Файловете да бъдат с минимален размер от 3Mb
– Снимките да са хоризонтални.
– Те могат да са пейзаж или градски пейзаж от съответния регион, а също и местна туристическа забележителност.

Снимките не трябва да са манипулирани освен кропнати и леко оконтрастени.Качването на снимки става с кликване на картата на областният град и ъплоудване.  Участниците трябва да имат регистрация на сайта и поне една направена поръчка! Класирането на снимките се извършва автоматично, според броя на точките,  които те са събрали в периода на провеждане на конкурса.  Ако две (или повече) снимки имат еднакъв брой точки, класирането помежду им се извършва според факта, коя е водила до последния момент.

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНКУРСА ТУК



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes