Весели празници!

Уважаеми колеги, скъпи приятели,
отминава още една година пълна с много светлина и всички емоции, които тя ни носи…

С този кадър на Янка Кюркчиева, създателят на НСФА, искаме да Ви пожелаем

Весела Коледа и Честита Нова 2019 година!

За всички нас, завладяните от магията на фотоизкуството, 2018 г. бе изпълнена с множество международни и национални фотосъбития включени в деветото издание на Месец на фотографията. Той отново бе с етикет “Забележителен Фестивал” на Европейската Фестивална Асоциация! Успешно проведохме деветнадесетото издание на Фото Академика, поредните издания на няколко международни фотосалона с български организатори под патронажа на FIAP и деветото издание на МФС “Дивото” на НСФА, но вече с домакин Община Севлиево. Също и много, много други изложби и събития. Огромен успех беше и домакинството на 39-тото FIAP младежко дигитално фото биенале! А в края на годината, освен десетте нови родни фототворци с титли на FIAP (5 артиста AFIAP и 5 отличника EFIAP получиха одобрение на своите артистични звания) два български фото клуба постигнаха триумфални резултати в 13-та FIAP Световна КУПА за клубове 2018 – световната купа и пето място! Честито на всички, които творят и радеят за нарастващия успех и популярност на българската фотография по света.

Е, нека тогава, в навечерието на предстоящите празници си пожелаем, това което ни обединява тук в НСФА – изкуството на светлината, винаги да ни дава криле да продължаваме да общуваме със света с фото-образите, които създаваме. И да си пожелаем, чрез този наш образен свят да правим светът на всички ни едно по-смислено и красиво място и време!

Тук е мястото да анонсираме, че ни очаква една нова година, пълна с големи и важни юбилеи – през 2019, фотографията става на 180 г., Фотографска Академия на 20 г., а Месец на Фотографията на 10 години!

Желаем на всички Ви здраве, късмет, любов и благоденствие, много успехи и безкрайни поводи за добро настроение и празнуване!

Весели и щастливи празници!

С уважение,
УС на НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes