Разказ за Несебър в Несебър

Изложба от фото-оригинали
“Разказ за Несебър”
на арх. Николай Попов
ще гостува
в Несебър

След доста дълга обиколка в страната, една от най-интересните колекции от фотография от класици от миналото ни, ще гостува и на градът от чието име е вдъхновена. За нас е изключително удововолствие, че в лицето на Арт Галерия “Павилион” в град Несебър намерихме нов и чудесен партньор, който прие да бъде домакин на тази чудесна селекция.
Изложбата ще се открие от председателя на НСФА ф.х. Явор Попов
в 18:3о ч.
на 13 август.

Но ето и поканата на самите домакини:

ПОКАНА

Национално Сдружение Фотографска Академия “Янка Кюркчиева” и Галерия “Павилион” представят, по повод празника на град Несебър 15 август, уникална колекция от оригинални фотографии от 1959г. на арх. Николай Попов, направени в Несебър и Слънчев бряг. Изложбата ще бъде открита на 13 август от 19ч. в гр. Несебър и ще гостува в Галерията до 31 август. Лично председателят на академията ф.х. Явор Попов ще представи фотографа и неговото творчество.

Изказвайки специални благодарности на г-н Боян Попов, син на автора, който любезно предостави колекцията на баща си, Ви каним да се потопите в атмосферата на Несебър отпреди 60 години и да видите как градът е минал през времето, за да стане модерен туристически център със запазена историческа автентичност.

С уважение:
Мария Карагьозова
0899 862 665
gallerypavilion@gmail.com



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes