Пред Коледна среща ОТ УПОР с едноименната книга на ГАРО КЕШИШЯН

22 December 2021    Comments Off    категория: новини, Фотографска Академия, хронология на събитията

Уважаеми колеги и ценители на родната фотография,
На 23 декември, 2021 от 14:00 до 18:30 ч., нашия почетен член Гаро Кешишян ще гостува в магазин “ФОТОСВЯТ” на ул. Шипка №12 в София.

След серия от представяния на своята книга “ОТ УПОР” в София, Пловдив, Варна и др., които продължават, това е поредната чудесна възможност да се срещнете лично с автора по повод самата книга, а защо не и да подъдрите с него за изкуството, което ни вдъхновева! Фактът, че тази среща е в навечерието на коледните празници, се превръща и в чудесна възможност “ОТ УПОР” да стане подарък за празниците – за вас лично, за скъп човек, роднина или приятел! А още по-голямата възможност е, че при закупуване на книгата (само утре) това ще ви дари с шанса да получите и личен автограф от г-н Кешишян! Не пропускайте!!!

Очакваме Ви!

С уважение,
НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes