Гриша Григоров – отдаден на природата!

1 April 2023    Comments Off    категория: Фотографска Академия, хронология на събитията

Скъпи колеги и приятели,
хубаво е от време на време да ви споделяме и подобни мигове. Наш колега и дългогодишен редовен член на Национално сдружение Фотографска академия “Янка Кюркчиева (а и член в УС преди години), привидно се изгуби от активна социална и класическа свързаност! Става дума за Гриша Григоров, който тихичко работи години наред по неговата си страст, снимането на дивата природа, и след тази дълга “тишина” без много приказки, от време на време публикува на бял свят тази своя любов събрана в кратки видеа!

GG_SI

Другата страна на подобно себеотдаване, е че с подобен труд такива като Гришата са полезни и за изследването и съхраняването на биоразнообразието в красивата ни родина!!! Браво Гриша! Ако ни четеш, имай в предвид, че вече обявихме 14-то издание на МФС Дивото, в което ти не веднъж си печелил награди с уникалните си кадри от дивата природа! Има и опция – тази година салона е без такса за всички, и за чужденци и за българи. С радост те очакваме с нови кадри, които със сигурност си „отстрелял“ при многобройните ти сливания с природата… и честит Международен ден на птиците!

Ето няколко от последните споделени видеа на Гриша Григоров:

video-1    video-2

video-3
    video-4

За всички които обичат природата и искат да видят повече видеа на Гришата,
ето ЛИНК към видео канала му.

С уважение,
УС на НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes