Месец на Фотографията 2016 започва…

16 May 2016    Comments Off    категория: изложби, новини

Уважаеми колеги фотографи, ценители и любители на фотографията,
започва седмото издание на едно от най-мащабните фотосъбития в България…

Утре стартира първото от събитията, изложбата и представяне на книгата The Dream на италианския фотожурналист Фабио Бучарели. Преди откриването на изложбата ще се проведе разговор за емигранстката вълна, заляла Европа през последната година, тема, която е обект на изложбата и публикуваната от FotoEvidence Press книга. Гостуването на изложбата в Месец на Фотографията е уредена с традиционното партньорство и подкрепа на Италианския Културен Институт и FotoEvidence. Ще бъде открита в 18:00ч. в Синтезис галерия и ще е експонирана за период от един месец (17 май – 13 юни 2016).
Тази година стартираме доста по-рано от официалното откриване, което е на 2 юни, отново с домакин Национален Дворец на Културата. Но за да обявим навреме първото събитие в “месеца” от общо 24, молим да ни извините, че официалната програма в сайта на събитието (ще бъде публикувана по-късно) е възможно да претърпи незначителни корекции!?
Програмата можете да разгледате ТУК.



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes