Месец на фотографията 2017

О Т В О Р Е Н А   П О К А Н А
за Месец на фотографията – 2017

КОНТРАСТИ
е темата на осмото издание на Месец на фотографията – 2017.

Във фотографията, контраст е относителната разлика между тъмните и светли участъци във фотографското копие или негатив.

Ние, от Национално Сдружение Фотографска Академия „Янка Кюркчиева”, бихме искали да ви поканим или предизвикаме, в една широка дискусия за контраста не само като фотографски термин, а за контрастите в обществото, контрастите в разбиранията на различни поколения, контрастите между класическите и съвременни форми на фотографията. Нека заедно с вас зададем въпроси и потърсим отговори. И да покажем какви са контрастите през вашия творчески поглед – в изложби, лекции, дискусии, представяния и събития в предстоящия Месец на фотографията.

Вече осемнадесет години, организацията ни работи с ясна цел, да подкрепя фотографската общност в България, да създава и съхранява архив с фотографии на български автори, да издава албуми, каталози и книги, да представя фотографията и нейните творци в галерии и артистични пространства. Заедно с всички участници и дългогодишните ни партньори работим с вдъхновение и ентусиазъм, за да стане осмото издание на Месец на фотографията факт.

За поредна година очакваме вашите предложения и проекти свързани с темата на фестивала: КОНТРАСТИ, за да зарадваме ценителите на фотографията и направим заедно през месец юни – 2017, МЕСЕЦ НА ФОТОГРАФИЯТА.

Крайният срок, до който очакваме вашите предложения е 12 март – 15март.

Формулярите за кандидатстване за събития или локации (онлайн попълване) са активни на сайта на Месец на фотографията 2017.



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes