Връчване на FIAP звания и изложба от МФС Фотоваканция 2017

НСФА Янка Кюркчиева кани всички приятели на фотографията на първите 2 официални събития на организацията през новата 2018г. И логично, като за оперативен член на FIAP, и двете са свързани с международни активности от края на миналата година!

Едното събитие е официалното обявяване на резултатите от кандидатурите от 2017 г. на български фотографи за FIAP отличия. Тази година имахме 5 родни творци, на които НСФА обработи и изпрати документите и както обичйно в края на годината получихме резултатите от FIAP. И петимата успешно увенчаха дългогодишното си творчество с най-високо признатите световни звания на FIAP. Четирима от тях са признати за АFIAP (Artist FIAP) a един постигна следващото по-високо ниво EFIAP (Excellence FIAP). Един от признатите артисти е член на НСФА, а останалите не са, но ние силно се надяваме и ги очакваме в редиците си. И нека си пожелаем занапред все повече като тях да са наши членове, но разбира се ще разгледаме кадидатурата и на всеки друг, който иска да е част от Фотографска Академия! Колкото повече сме, толкова по-успешно ще се справяме с основната цел на НСФА – да популяризира и съхранява фотографското изкуство в България и чужбина.
Благодарим и на петимата, че с труда и творчеството си увеличиха родния клуб от международно признати творци, а с това и популярността на българската фотография!
Връчването на техните FIAP сертификати, значки и стикери ще бъде на
10 януари, 2018 г.
от 19:00 ч.
в галерия “+ Това”.

Второто събитие (на същото място и по същото време) е откриване на изложбата от 8-то издание на МФС Фотоваканция 2017 под патронажа на FIAP. Ще бъдат обявени официално резултатите от конкурса и ще бъдат връчени медали и дипломи на най-добрите в трите категории, сред които има и няколко български фототворци.

Добре дошли,
очакваме Ви!



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes