Месец на фотографията 2019

Десети европейски месец на фотографията е отворен за участие!

Изданието на фестивала е с отворена тема.

През 2019 г. има много исторически факти, които правят този месец Юни важен за всички ни – от една страна за всички вас завладени от магията на най-младото изкуство, а от друга за нас организаторите. Ще честваме 3 важни годишнини – 180 години фотографско изкуство, 20 години Фотографска Академия и 10 години Месец на фотографията. Тоест, очаква ни юбилеен месец, в който ще празнуваме… В рамките на месец Юни, а и след него, фотографията отново ще залее галерии и пространства със своята богата палитра от жанрове! И със своя неизчерпаем образен език на въздействие, се надяваме да даде нова доза вдъхновение и полети на мечтите на всички ни!
Както обикновено, ние от НСФА, родителите на Месеца, подготвяме няколко важни събития в програмата, но с удоволствие очакваме и ще разгледаме всички ваши фотографски проекти кандидатствали до 31 март. За да предложим богато и силно съдържание, ще оценим най-добрите и те ще бъдат включени в официалната програма. Освен тях, които ще акцентираме като водещи, ще има и съпътстваща програма с много други събития в още 9 града освен София. Така че, концентрирайте се, доразвийте си идеите и концепциите и ви очакваме, за да сътворим заедно Месеца така, че да събудим трайни емоции, да провокираме важни въпроси и да дарим ценни спомени на всички зрители. Неща, които изкуството на светлината безспорно умее!

Очакваме вашите идеи, за да отпразнуваме заедно и достойно този юбилей – десетото издание отново ще носи етикета “Забележителен фестивал”, който е най-високата оценка от Европейската Фестивална Асоциация.
Добре дошли!

С уважение,
УС на НСФА

За повече подробности посетете сайта на десетото юбилейно издание
Европейски Месец на Фотографията 2019



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes