Весела Коледа и Благословена Нова 2021 Година

26 December 2020    Comments Off    категория: новини, Фотографска Академия, хронология на събитията

Скъпи приятели,
отминава и тази 2020 година – трудна, тревожна и не толкова пълна (както планирахме) със събития и емоции около изкуството на светлината, това което ни свързва…
Но макар и в такива особени условия, ние все пак успяхме да държим достойно посоката и целите на нашия патрон Янка Кюркчиева – да съхраняваме и развиваме фотоизкуството в страната.
Надяваме се следващата година да е по-светла и благодатна, а ние да продължаваме да поддържаме тази светлина все по-ярка и трайна!
Макар и в доста редуциран формат проведохме Европейски месец на фотографията 2020 с няколко събития от национален и международен характер, проведохме традиционната Фото Академика с изложба и церемония В Пловдив, МФС Дивото в Севлиево – и всичко това, естествено с подкрепата и усилията на многобройните наши партньори. Благодарим Ви!

И сега във дните на най-светлите и святи Коледни празници Ви пожелаваме, преди всичко здраве, а след него нека имаме божията благословия, вдъхновение и божи дарове!
Желаем на всички Ви късмет, любов и топлина, а също и много успехи и безкрайни поводи за усмивки и празници през настъпващата Нова година!

Уважаеми колеги, приятели и партньори,
желаем ви Весела Коледа
и нека ни е Честита
Новата 2021 година!

С уважение,
УС на НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes