Генчо Петков, спечели голямата награда в престижен конкурс!

Здравейте приятели на фотографията в България,
за нас е удоволствие да обявим тази страхотна новина!
На 6 април (четвъртък) вечерта във VIVACOM Art Hall, беше церемонията по награждаването от първото издание на VIPA. Генчо Петков, наш почетен член и преподавател по фотография от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, спечели голямата награда в международния конкурс. Той беше избран пред 592-ма други фотографи. Беше му връчена статуетката „Златен Voubs“ и премия от 5 000 евро. За конкурса са гласували десетки хиляди онлайн потребители и престижно 9-членно международно жури. Ето думите на Г-н Петков пред гостите на церемонията:
„Благодаря ви за това невероятно признание! Щастлив съм, че творбите ми бяха оценени така високо, както от журито, така и от потребителите на платформата“.

За управителния съвет на НСФА и за всички наши членове е удоволствие, чест и гордост, че Г-н Петков, който също е носител на статуетката Академика и носител на званието AFIAP (Артист на Международната Федерация по Фотографско Изкуство), отново получи тези заслужени награди за своя професионализъм и артистизъм. С неговата постоянна активност във фотографски форуми и конкурси, той за пореден път вдигна имиджа на родната, българска фотография пред широка световна аудитория! Със своята упоритост и постоянство, той е добър пример за младите фототворци! Успехи като неговият, могат само да вдъхват вяра, ентусиазъм и амбиции у всички колеги, а и за пореден път показват, че само с много труд и хъс се постигат високи художествени върхове в изкуството на светлината – фотографията. Изкуството, което обединява всички нас в НСФА.

НСФА му честити победата и му желае здраве и нестихващо творческо вдъхновение…
Ето галерия с емоциите от награждаването,
както и творбите, които му спечелиха наградите и най-високия приз в конкурса:

Автори на фотографиите: Антония Кожухарова и Иван Захариев

С уважение,
УС на НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes