Новини от българският “Месец на Фотографията” в Чили!

Уважаеми колеги, приятели и членове на Фотографска Академия,
На 14 юни, се откри едно от най-интересните събития – изложбата от членове на НСФА, еднооименна с темата “Контрасти” на тазгодишният осми Месец на фотографията.
Още на следващият ден след откриването, нашите партъньори от ФЕДЕРАЦИЯ НА ФОТОГРАФИТЕ В ЧИЛИ ни изпратиха следното писмо:

Вчера в Природонаучния музей в Консепсион, Чили, беше откритo събитие 30, “КОНТРАСТИ” – една колективна изложба на членове на Фотографска Академия България. Изложбата бе толкова оценена, че получи друга покана да я изложим в друг град на страната. След Консепсион, тя ще бъде изложена в Осорно, южен град, който е много активен в областта на фотографията. Надяваме се, че ще можем да покажем вашата черно-бяла колекция и в Сантяго де Чиле, нашата столица.

Най-добри пожелания и много успехи за фестивала “Месец на фотографията”.

Мартина Васелин,
Секретар за връзка с FIAP за Чили.

В галерията по-долу можете да разгледате фотографии от откриването – имаме плакат на входа, лист със официално представяне на НСФА, и дори и листовка, съдържаща пълен списък с участниците в колекцията и техните фототворби.
И разбира се, много нови приятели на българската фотография, далеч отвъд Атлантика.
Благодарни сме на нашите партньори от Чили!

С уважение,
НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes