Българските FIAP отличия за 2019

Здравейте уважаеми членове, приятели и партньори,
в навечерието на 2020 г., точно като за коледен подарък пристигна пратка от службата по отличията на FIAP със сертификатите и др. отличителни знаци (значки и стикери), на всички български фототворци, които до края на месец септември, 2019 г. подадоха към НСФА и секретаря за връзка с федерацията своите досиета за кандидатстване за FIAP отличия и нива. 

По азбучен ред това са:
1. Минко Михайлов, AFIAP – одобрен
2. Петя Лазарова, AFIAP – одобрена
3. Светлин Йосифов, АFIAP – одобрен
4. Теодора Димитрова , АFIAP – одобрена
5. Цончо Балканджиев, EFIAP – одобрен
6. Юлий Василев, EFIAP/b – одобрен

Както вече стана традиция, в началото на всяка нова година, НСФА прави първото си за годината събитие именно с изложба от фотографии на тези отличени творци, на която със скромна церемония връчваме сертификатите и знаците им. Всички победители за 2019 приеха да направим тази изложба и предоставиха общо 21 фотографии, които след изложбата ще обогатят фонда на архива ни – който по отчета на ф.х. Явор Попов на отчетно изборното събрание в края на 2019, е вече над 10000 фотокопия.

С огромно удоволстиве каним всички любители на актуална световна артичстична фотография на тази изложба! Защото, 4 артиста, 1 отличник на FIAP, плюс (за първи път в историята на FIAP в България) 1 отличник на FIAP/бронз, за нашата малка страна си е повече от топ новина!
Новина, която заслужава достойно отбелязване в събитие.

Изложбата ще бъде открита
на 11 Януари 2020 г. (събота)
от 16:00 часа
във фотоМАХ галерия,
гр. Пловдив, бул. “Пещерско шосе” 103

 

Благодарим за любезното съдействие на домакина на галерията, фотографа Милан Христев, AFIAP, който радушно прие идеята тази изложба да се аранжира и представи в неговата уютна фотогалерия. Място, което много амбициозно откри своята дейност именно през 2019 и вече се радва на нарастваща популярност с редица фотографски изложби, доста от които съвместни с НСФА. А това, че и първото официално фотоакадемично събитие за годината ще е отново при него, както се досещате не е никак случайно. Трима от артистите на FIAP са от Пловдив – Теодора Димитрова, Минко Михайлов и Юлий Василев. А това почти задължава европейската столица на културата Пловдив да бъде домакин!

За всички нас от УС на НСФА (а чрез нас и за всички наши редовни, колективни и почетни членове) е изключителна чест, че изброените по-горе български фотографи защитиха своите постижения и успехи във все по-широкия форум на FIAP (международната федерацията за фотографско изкуство) и увенчаха своите професионални фотографски познания, умения и талант с артистичните титли-отличия и нива на FIAP, за които кандидатстваха! 

ЧЕСТИТО!
Аплодисменти за добрите им творчески резултати! 

И за да е съвсем на ниво това отбелязване, каним и всички миналогодишни AFIAP и EFIAP (общо 10 български фотографа), тъй като пристигнаха и техните FIAP карти!

Очакваме Ви на 11 януари.

С уважение,
Управителния Съвет
на НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes