Българското участие в 29-то FIAP цветно биенале – Франция 2021

Фотографска Академия избра фотографите за участие от националния конкурс и българската кандидатура в 29-то FIAP цветно биенале – Франция 2021, вече отпътува за международното журиране, което ще е на 27.03.2021.

По двете теми (Портрет и Голо тяло), по които НСФА покани всички български фотографии да изпратят свои силни кадри за подбор на национално ниво, постъпиха общо 134 кадъра – 92 за Портрет и 42 за Голо тяло.
След преглеждане на постъпилите количества, но според качествата и кохерентността на двете теми журито на НСФА реши, че за принт колекция ще участват 10 портета, а за дигитална фотография 20 голи тела.
Ето ги двете колекции, с които ще се съревноваваме с останалите национални фотофедерации, оперативни членове на FIAP:


За да ги разгледате поединично, кликнете върху банера по-горе.


За да ги разгледате поединично, кликнете върху банера по-горе.

За да завишим резултатите на участията на България в биеналетата на FIAP за в бъдеще, темите по които ще работите, ще бъдат обявяваме много по-рано, а и ще са повече, за да избараме все по-силни колекции. Друга тактика за постигане на по-висока кохерентност, е в темите да има добавен елемент и характеристика, която да насочва вниманието ви към изграждане на кадрите с присъствието му в образа, така че всички избрани най-добри кадри да имат обединяващо стилово въздействие.

Отново благодарим на всички участници!
И желаем на всички отпътували за Франция успех!
Обявяването на резултатите ще е на 06.04.2021.

С уважение,
НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes