Списанието FIAP news №14, с новини от България

Уважаеми колеги и членове,
днес имаме удоволствието да ви информираме, че в края на месец май, малко преди да започне най-активния фотографски живот в страната, списанието FIAP news е факт и може да бъде разгледано и/или изтеглено от сайта на международната фото федерация (https://www.fiap.net/en/fiap-news). 

 

В издание №14 на FIAP новини, наред с много текущи активности от света на FIAP, на 2 страници има кратки статии-препоръки от двама колеги от България.
На страница 98-ма е статията на Христо Димитров с 2 кадъра и разказ за  традиционния танц, леденото мъжко хоро в Деня на Богоявление, на река Тунджа в Калофер.
На 101-ва пък е статия за полулярния меандър на река Арда, завоят “Подкова” в началото на язовир Кърджали, изпратена от Антон Савов, AFIAP, ESFIAP.
Тези статии са замислени от FIAP с цел за по-широк информационен обмен между фотографите по цял свят. И при евентулен интерес да посетят някое препотъчвано за снимки място, те да бъдат по-подготвени и по-резултатни.



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes