7-ма Фотосреща на FIAP – Оман 2022 г.

1 August 2022    Comments Off    категория: FIAP, новини, Фотографска Академия, хронология на събитията

Като представител на FIAP за България и нейн оперативен член, Фотографска Академия се старае да информира своите членове (както и по-широката активна фото общност) за повечето важни събития от живота на FIAP по света. След дългите месеци на ограничения предизвикани от Ковид-19 пандемията, живота бавно, но сигурно започва да се завръща към своя нормален ритъм.

FIAP_7PM_SI

Макар и малкото време, което остава до рагистрацията, решихме да ви споделим тази новина (и възможност) от живота на FIAP – техните фотосрещи също се завръщат.
В кратък анонс, тя ще се проведе от 24 – 31 октомври, а в нея ще се впуснете в славно пътешествие през богатото наследство и култура на страната и живописни локации. Освен това ще имате чудесна възможност да заснемете уникални кадри на хора, природа и разнообразни пейзажи на красивата столица Маскат, великолепните пустини Шаркия Сандс и обекта на световното културно наследство на ЮНЕСКО крепостта Бахла, старата столица на Оман Низва и нейната крепост, както и други вълнуващи и интересни теми за Оман и неговия народ.

За подробности кликнете на този ЛИНК – във файла ще можете да се запознаете с цялата програма на срещата на български.
А за владеещите добре английски, на следния ЛИНК е оригиналния FIAP документ.

Макар, че срокът за вземане на решение е кратък, размислете добре – това е една чудесна възможност за всеки запален фотограф! ОМАН е интересна страна, а хубавото на FIAP фото срещите, е че както и при други организирани фото турове, разходната част е добре оптимизирана на база количеството от участници в нея – а на тези срещи ходят много колеги от цял свят. Ако решите да посетите тази страна самостоятелно, ще ви струва доста по-скъпо, а при добре планирана програма от опитни организации като FIAP ще си спестите освен средства и много други изненади!

С уважение,
УС на НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes