Благотворителна изложба “Купи изкуство, дари бъдеще на дете”

Благотворителна изложба “Купи изкуство, дари бъдеще на дете”

Изложбата е проект, който цели чрез фотографското изкуство да бъде подпомогнато развитието на качествата и способностите на деца, лишени от родителска грижа.
Фотографът Радослав Свирецов обединява едни от най-добрите български пейзажисти. Всеки от тях със своя изразен почерк ще представи най-доброто от творчеството си.
Ще могат да бъдат видени над 30 произведения фотографии като ще може да се закупи всяко едно от тях, а 100% от събраните суми ще бъдат предоставени на Сдружение “Операция: Плюшено мече”.

Cover_660px

Принтове ще се продават от размер 15/20 до рамкирани фотографии в размер 50/70. Идеята е всеки да дари минимално определената сума за съответния размер принт или да остави повече.
След официалното откриване изложбата ще може да бъде разгледана до 14 декември, а благотворителната продажба на принтове ще продължи посредством събитието във Фейсбук. Даренията ще се изпращат посредством банков превод на Сдружение “Операция: Плюшено Мече”, а организаторите ще изпратят принта до дарителя: https://www.facebook.com/events/1286214268879068

Повече информация за авторите вижте тук:
Радослав Свирецов – https://www.instagram.com/sviretsov_photography/?hl=bg
Димо Христев – https://www.instagram.com/dimaka79/?hl=bg
Любомир Момчилов – https://www.instagram.com/liubendy/?hl=bg
Марио Шуманов – https://www.instagram.com/marioshumanov/?hl=bg
Михаил Минков – https://www.instagram.com/fineartshot/?hl=bg

Ето и по един кадър от авторите в изложбата:

За сдружението, към което ще се насочат даренията:
Сдружение “Операция: Плюшено Мече” ръководи най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи, лишени от родителски грижи, в риск, с увреждания и от социално слаби семейства в България. Те вярват, че е техен дълг да са част от живота и бъдещето на тези деца – затова през 2017 стартират Целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България” – образователен проект, който дава шанс на талантливи деца, лишени от родителски грижи и младежи в риск да влязат в университет и да се реализират професионално. Само за пет години вкарват 12 студенти в университет.

https://plushenomeche.org/

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа по програма „Творчески стипендии“ на Национален Фонд Култура
Партньори на събитието са: Национално сдружение фотографска академия “Янка Кюркчиева”, MyWall.bg, Клуб на фоторепортерите



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes