„Българската фотография като изкуство и бъдещето и през 21-ви век“

21 November 2015    Comments Off    категория: новини

ПОКАНА

Уважаеми колеги и приятели на фотографията,

Имаме удоволствието да Ви поканим на отворена дискусия

“Българската фотография като изкуство
и бъдещето и през 21-ви век”


Кога?: 28.11.2015 г., 14:45ч.

Къде?: София, ул. Шипка 34 в конферентната зала на РКИЦ (Руски културно-информационен център)

С помощта на водещи имена в областта на фотографията ще очертаем състоянието на българската фотография, нейното място в съвременното изкуство и предизвикателствата пред развитието и днес. Темата и рамките на дискусията засягат всички сфери на фотографията, с особен акцент върху препятствията и проблемите пред финансовата и обществена реализация, както и начините за изява на всеки творец.

Програмата включва:

Уводна лекция: Венцислав Петров (ADV-Bulgaria.com) – Фотографията като част от изобразителните изкуства и състоянието и днес.

Свободна дискусия (2 часа) в която ще участват изявени авторитети в областта на фотографията, изящните изкуства и медиите. Дискусията е открита и свободна за всеки желаещ. Въпроси ще могат да бъдат задавани и повдигани както в момента така и предварително. За предварителни въпроси моля използвайте електронна поща:

office@photoacademy.org

„Българската фотография като изкуство и бъдещето и през 21-ви век“ се провежда с подкрепата на Фото Кафе медия , PENTAX България и НСФА „Янка Кюркчиева“.



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes