Дарете за българската фотография

Уважаеми ценители и любители на фотографското изкуство,
Фотографска Академия ще се радва на всяко ваше дарение, за да осъществява своите цели.
Преди няколко години стартирахме инициативата клуб 100, в която честваме юбилеите на бележити български фотографи. За тези години реализирахме няколко изложби под тази егида в рамките на Месец на Фотографията.  Управителният съвет (2017-2019) реши да разшири тази инициатива и за целта още в началото на мандата си стартира кампания за набиране на средства. Те помогнаха за издаването на първата книга от тази поредица, а именно монографията “Времето, в което живях” на големият български фотограф и фотожурналист Никола Стоичков. Възможност за закупуване на книгата ще намерите ТУК.

България се нуждае от книги за българската фотография. Помогнете да оставим едно богато наследство на поколенията. Ние разполагаме с огромен архив, част от който е безценен и би могъл да влезе подобаващо в подобни печатни книги и издания.

Каквато и да е сума за каузата “Клуб 100″ и за издаделската дейност на Издателство Фотографска Академия България, можете да дарите по банковата ни сметка:
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД:
BIC – UNCRBGSF
BG72 UNCR 7000 1521 6756 04

или в брой на адрес:
София 1000, ул. Сан Стефано 14Б

Благодарим Ви!

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes