XVI биенале на ФИАП на тема Природа

17 December 2011    Comments Off    категория: FIAP, конкурси, новини

“Уважаеми приятели на фотографията,

Норвежката фотографска асоциация има удоволствието да покани всички любители фотографи, свързани с ФИАП, да вземат участие в нашия природен фотографски конкурс.

Това е третото биенале на ФИАП с домакинството на Норвегия, но от предидущото са минали 45 години. То е било организирано от Бодо фотоклуб.

Биеналето ще бъде представено на две места: в Бодо – северно от арктическия кръг, и в Кристианзунд, като ще се състои по време на годишния международен фотографски фестивал на Северната светлина през април-май 2012г.

Очакваме посещението на фотографи от цял свят.

Поздрави и успех”

Роалд Синевяг
Ефиап президент на Норск сеискап за фотография


ПОКАНА

Фотографска Академия ще представи български автори в 16-то биенале на ФИАП на тема “Природа”. Биеналето се провежда в две секции – снимки и мултимедийно представяне.

В секцията снимки, където могат да участват 10 автора с по 1 снимка, Фотографска Академия отправи лични покани към 10 водещи фотографи работещи по темата “Пейзаж”.

Темата за мултимедийното представяне на България е “Диви животни”.

Каним всички български автори, работещи по тази тема, да се включат с не повече от 4 изображения (един автор не може да участва във финалната селекция с повече от 2 кадъра). Изображенията трябва да бъдат JPG 10, на 72 dpi и минимум 2400 пиксела по дългата страна.

Молим да изпращате файловете с името на автора и название на творбата на адрес: office@photoacademy.org

Краен срок: 15.01.2012 г.

 Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes