Благотворителен фотоконкурс ‘Историческа пробуда’

Сдружение с нестопанска цел „Историческа Пробуда” взима участие в “Mесеца нафотографията 2012”, като организира на 19 Юни 2012г. в галерия–шоурум „Алтроникслайт”, гр.София, ул. „6 септември” № 13 фотоизложба-базар с благотворителна цел на тема„История и паметници на България” – сборна фотоизложба от фотографии на автори,избрани от жури чрез участие в конкурс.

Сдружение „Историческа пробуда” си поставя за основна цел реконструкцията наразлични паметници, които имат историческо, културно и археологическо значение забългарския народ. Сдружението е създадено от млади хора, които ценят високо своятаистория и култура и биха искали паметниците, свързани с тях да останат наследство и забъдещите поколения.

www.probudabg.com

Благотворителен Фотоконкурс и изложба „Историческа пробуда„

Организиран от сдружение с нестопанска цел „ Историческа Пробуда”

Фотографии на тема: „История и паметници на България”:

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА

В конкурса могат да участват всички, които имат отношение към фотографията и архитектурното богатство на България – фотографи, историци, студенти и др.

ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ

Максималният брой фотографии, с които може да участва един автор, е 2 с големина минимум 3000 пиксела по дългата страна във файлов формат jpg. Кадрите да се изпращат в пълна резолюция.

ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ

Снимки изпращайте на email: contest@probudabg.com, като в него посочите:

- трите имена

- телефон

- град

Снимките трябва да не са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица. Авторите трябва да пазят оригиналния файл на снимката и при необходимост да го предоставят на организаторите. Всички снимки, които отговарят на изискванията, ще бъдат качени в галерия на сайта.

СРОК ЗА УЧАСТИЕ

1 май – 25 Май 2012 г.

ЖУРИ:

- Николай Трейман – фотограф, автор на изложбата “Православна България” и преподавател във фотоклуб “Паралакс”

- д-р Катерина Гаджева – изкуствовед и преподавател в НХА и НБУ

- Надежда Павлова – член на управителния съвет на Национално сдружение Фотографска академия “Янка Кюркчиева”

- Пламен Ангелов – фотограф, уеб дизайнер и представител на сдружение “Историческа пробуда”

- Светла Иванова – Директор на МП Фотографско изкуство и БП Фотография, преподавател в НБУ

Кандидатстващите снимки, ще могат да бъдат видяни в нашата фейсбук страница:

https://www.facebook.com/probudabg/

НА ФИНАЛА

Журито ще избере 20 снимки от кандидатствалите, които ще станат част от “Месец на фотографията 2012” и ще участват в изложба-базар с благотворителен характер. Средствата от изложбата ще бъдат вложени в реставрацията на паметници на културата.

По време на изложбата за всяка снимка ще бъде поставена урна за дарения и авторът на кадъра, събрал най-много дарения, ще получи почетна грамота.

Всички фотографии ще бъдат изложени в галерия-шоурум „ Алтроникс лайт”

ОТКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБАТА

На 19 Юни 2012 г. от 18:30 часа в галерия-шоурум „Алтроникс лайт”, гр.София, ул.”6 септември” № 13.

СПОРАЗУМЕНИЕ

С участието си, участниците в конкурса се съгласяват да разрешат на организаторите – Сдружение с нестопанска цел „Историческа Пробуда”, снимките да станат част от благотворителната изложба – базар, която ще финализира конкурса, да бъдат публикувани в сайта на сдружението и печатни материали свързани, със сдружението, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с изявата, и с цел реклама и представяне на конкурса и дейността на сдружението.

ЗА ДАРЕНИЯ:

  • Банкова Сметка IBAN: BG47 FINV 9150 1215 0258 39, BIC : FINVBGSF
  • Изпратете SMS с текст “DMS PROBUDA” на номер 17 777 ( 1.20 лв. с ДДС )
  • Телефонно обаждане на номер 0900 512 65 ( 1.18 лв. с ДДС )



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes