ОТВОРЕНА ПОКАНА: Месец на фотографията 2014 набира кандидатури!

Уважаеми колеги и приятели на фотографията,

Най-мащабното фотографско събитие в България отново набира изложби, събития  и локации за своето 5-о  издание през юни 2014 г. Тогава над 50 локации в над 6 града в България ще отворят врати за фотография.

НОВ удължен срок – 16 МАРТ!

До 16 март (неделя) всеки има шанс да изпрати своята кандидатура и да стане част от “Месец на фотографията”. Приемаме предложения за всякакви събития: изложби, конкурси, лекции, курсове… и всичко, което смятате, че би могло да се впише в “Месец на фотографията”.

Отговори на някои често задавани въпроси:

  • Приемат се, както готови проекти, така и такива, които са в разработка, но могат да са готови за юни месец.
  • В общия случай “Месец на фотографията” не финансира отпечатването и подготовката на изложбите. Ние осигуряваме локация, публика,  разпространение, някои рекламни материали и последващи връзки в България и чужбина. Бихме могли да помогнем за финансирането на някои особено сполучливи проекти, така че – изпратете ни проекта си! Ако той е добър, ще направим всичко възможно, за да се реализира.

За да кандидатствате е нужно да ни изпратите пълната информация за проекта като попълните формата в сайта.

Ако имате подходяща локация, независимо къде в България се намира, може да я предложите за включване в “Месец на фотографията” и при евентуално одобрение да получите публика и едно смислено събитие в рамките на юни. За кандидатури за локация може да се попълни формата в сайта.



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes