Юбилейна Изложба 15 години ФОТОГРАФСКА АКАДЕМИЯ

Уважаеми колеги,

снощи в 19:00 ч. в Zoom Box Center се откри Юбилейната изложба по случай 15-тия РОЖДЕН ДЕН на Фотографска Академия! Изложени са 63 фотографии от 35 автора (членове на НСФА), които не са показвани пред публика или участвали в изложби и конкурси.

Заповядайте да я разгледате, изложбата е интересна и многолика! Тя ще бъде експонирана в Zoom Box Center от 12 март до 16 април.

Очакваме Ви!

На откриването, председателят на сдружението Г-н Явор Попов, направи официално обръщение към уважилите този голям наш празник с кратък обзор на историята на сдружението. Той отбеляза значимоста и смисъла на съществуването ни, както и трудностите, с които въпреки всичко успяваме да преследваме нашата основна идеална цел – да съхраняваме, подпомагаме и развиваме българската фотография! Безпорен факт за последното беше и приятната изненада, от заслужените и най-големи постигани до сега успехи на България във конкурсите на FIAP за национални фотографски федерации. В световната купа на FIAP “Приятелство и Солидарност” организирана от Международната Федерация за Фотографско Изкуство по случай сто седемдесет и пет годишния юбилей от откриването на “фотографията” България постигна следните резултати:

 

Като федерация и сумарен резултат сме класирани на 4 място!

Имаме бронзов медал за представяне на национална федерация  – НСФА Янка Кюркчиева БЪЛГАРИЯ.

130 точки за “Артистичност”, което е само със 7 точки по-малко от носителя на купата Италия (т.е., разглеждано по този критерий, сме златни медалисти). По точки за свързаност с темата (кохерентност) сме с 15 точки и доста по-назад.

Имаме и сребърен медал за български автор и фотография  – Г-жа Емилия Маслинкова с кадъра и “Когато Марица не се чувства добре, аз се грижа за нея”

 

За бронзовия медал като федерация, Г-н Попов връчи Почетни Дипломи на 8 от всички 12 автора чиито фотографии влезнаха във финалната селекция, с която България участва в световната купа!

Слекцията можете да разгледате тук.

 

На всички българи отново казваме – ЧЕСТИТО голям успех на България и българската фотография!

Четиримата, които не успяха да присъстват на церемонията, каним да заповядат в офиса на сдружението за да си получат почетните дипломи за тяхното участие, с което спечелихме това голямо четвърто място.

 

Благодарим!



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes