Ецио Ферери – Фотографска изложба и лекция!

13 October 2014    Comments Off    категория: новини

Ецио Ферери – Фотографска изложба „Сицилия. Хроники на последния пейзаж“ и лекция!

Италианският фотограф Ецио Ферери ще изнесе лекция на 14 октомври от 19:00 ч. във Фотосинтезис Арт Център на бул. „Васил Левски“ 57 по случай изложбата си „Сицилия. Хроники на последния пейзаж“, която може да бъде видяна в изложбената зала на Столична библиотека в София от 13 до 25 октомври. С намерението да предизвика диалог с публиката, Ферери ще започне лекцията си с прожектирането на няколко фотографии, които са част от изложбата, за да ги обсъди заедно с участниците. Той ще обясни личното си интерпретиране на пейзажната фотография и ще продължи с анализа на други свои работи. Накрая ще отговаря на въпросите на присъстващите. Организатор e Италиански културен институт в София Със сътрудничеството на Българска фотографска академия.

Ецио Ферери има достойна за уважение художествена биография. Роден е в Сицилия през 1955 г., живее и работи в Палермо. Занимава се с фотография от началото на седемдесетте години. Имал е самостоятелни и колективни изложби в Италия и в чужбина. Неговите фотографии красят многобройни художествени книги, публикувал е в италиански и чужди списания. Работи в сферата на фотографията за визуалната комуникация. Преподава фотография в Академията за изящни изкуства във Фоджа и дигитална обработка на образа в Университета в Палермо.

 Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes