Изложба “Варшава на четири очи” – Ангел Ненов и Борислав Чонков

26 January 2016    Comments Off    категория: изложби

Oткриване на изложба фотографски импресии „Варшава на четири очи”
на Борислав Чонков и Ангел Ненов

Кога: 2 февруари, вторник, 18:00 ч.

Къде: Полски институт в София, ул. Веслец 12, вход свободен

Организатор: Полски институт в София

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим на изложба, на която ще можете да се разходите по улиците на Варшава, да поседнете пред паметника на Коперник, да чуете конски тропот, да повдигнете ръце, за да се предпазите от летящите ниско гълъби, да зареете поглед към часовниковата кула на Двореца на културата и науката, дори да прелетите над няколко небостъргача.

Ангел Ненов – фотограф и видеооператор с дългогодишна практика, преподавател по фотография и операторско майсторство. Автор на документални, анимационни и експериментални филми. Ръководител на кино-фотоклуб „Варна”. Автор на много фотоизложби. Носител на награди от фотоконкурси и кинофестивали. Член на Фотографска академия – България и на Международната федерацията на международната организация за фотоизкуство FIAP.

Борислав Чонков – от студентските години започва да се занимава с фотография, която по-късно се превръща в негова професия.  В продължение на години живее в Гданск и Варшава. Има около 50 авторски фотоизложби в европейски столици и градове и участия във фотоизложби под егидата на ФИАП (в т.ч. Дания, Бразилия, Хърватска, Испания). Негови фотографии са публикувани в много полски и български списания. Член на Съюза на журналистите на Република Полша, на Клуба на фоторепортерите във Варшава, на Творческия фотоклуб на Република Полша и на Фотоклуба във Варна. Награден от министъра на културата и националното наследство на Полша с отличието „Заслужил деятел на културата”.

Изложбата продължава до края на февруари

Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes