Честита Нова 2020 Година!

Скъпи приятели,
отминава още една година пълна със светли събития, емоции и много чествания…
Силно се надяваме, че всеки който се интересува от фотография в страната ни, е научил за юбилея на Фотографска Академия! С него, нашата родна фотографска федерация навърши 20 години! И с този юбилей записахме в историята едно достойно сбъдване на идеята на Янка Кюркчиева, нашата създателка – да съхраняваме и развиваме фотоизкуството в страната. Надяваме се светлината, с която тя основа НСФА да продължава да става все по-ярка и трайна!

За всички нас, пристрастените от магията на фотоизкуството, годината бе изпълнена с множество фотосъбития с международен и национален характер! Освен традиционните Европейски месец на фотографията, Фото Академика, Дивото и възраждането на Музика в обектива, успешно проведохме и още много изложби и събития, с подкрепата и усилията на многобройните наши партньори. За сетен път благодарим на Уникредит Булбанк за силното представяне на Месеца на фотографията, както и на всички галерии и пространства в София и страната, с които нашето светло изкуство стига до все по-широк кръг зрители.

В навечерието на предстоящия празник Ви пожелаваме, именно това което ни обединява тук в НСФА – изкуството на светлината, да продължава да свети и да ни вдъхновява! Нека творим все по-добри фотографски образи, с които да правим светът на всички ни един по-красив път през вечността!

Желаем на всички Ви много здраве, късмет, любов и топлина, а също и много успехи и безкрайни поводи за усмивки и празници през настъпващата Нова година!

Уважаеми колеги, приятели и партньори,

нека да ни е Честита Новата 2020 година!

П.п.
С този празничен поздрав обявяваме и Месец на фотографията 2020 за отворен за предложения – съвсем скоро ще обявим в сайта на фестивала и условията за следващото 11-то издание!
Бъдете здрави и благословени!

С уважение,
УС на НСФАКоментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes