20-то FIAP Биенале ПРИРОДА РУСИЯ 2020 – двете български колекции

Уважаеми колеги,
благодарим на всички родни фотографи, които се отзоваха на нашата покана и изпратиха в срок своите чудесни кадри, по трите обявени теми.
Въпреки усложнената обствановка в глобален план (около заплахата COVID-19) и повсеместното отменяне на културни и спортни събития, засега биеналето не е отменено.
Благодарение на вашата отзивчивост, ентусиазъм и хъс дори и ние от НСФА успяхме да се справим на време и да включим страната ни в този престижен международен фотографски форум!
След като журито разгледа постъпилите фотографии, избра двете по-силни теми, и вече ги изпрати за участие в Русия и асоциацията на фотографите “ЕВРАЗИЯ”.

Колекциите са със следните имена:
1. ВОДА
– принт колекция – 10 принта с по 1 кадър от автор
2. ЗИМНА ПЛАНИНА
– дигитална колекция – 20 файлови изображения с най-много по 2 кадъра от автор.

В галериите по-долу може да разгледате най-добрите автори и техните творби, които ще представят Българската фотография в 20-то FIAP Биенале ПРИРОДА – РУСИЯ 2020

Отново благодарим на FIAP, Асоциацията на фотографите “ЕВРАЗИЯ”, Държавен исторически музей Южен Урал и Правителство на Челябинска област за организацията и домакинството на биеналето и всички с нетърпение ще очакваме резултатите на 20 май.

Желаем индивидуален късмет на всички избрани да представят страната ни в Русия, както и се надяваме на добър резултат на цялостното ни класиране!

С уважение
УС на НСФАКоментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes