12 Европейски месец на фотографията 2021

Дванадесети европейски месец на фотографията 2021 е отворен за участие!

Месец на фотографията 2021 кани всички артисти, фотографи и куратори да изпратят своите предложения за изложби или други събития свързани с фотографията за изданието през 2021. Бихме искали да включим самостоятелни, групови изложби или други събития по време на фестивала, който ще се проведе  през м. юни 2021. Изданието е с отворена тема. Изложбите ще се случат в галерии и пространства, предоставени от наши партньори. Избраните проекти ще са част от програмата на фестивала и ще бъдат популяризирани сред широка публика, медии, критици и куратори.

Месец на фотографията се организира за дванадесета поредна година от Фотографска академия „Янка Кюркчиева“ , организация с идеална цел, учредена през 1999. Сдружението е създадено да популяризира и съхранява фотографското изкуство в България и чужбина.  Мисията на фестивала е да предоставя сцена за фотографски събития, да популяризира българската фотография, да поощрява млади таланти да представят работата си, да показва творби на утвърдени автори пред широката публика, да ангажира практикуващи фото професионалисти и публика в диалог за медията, нейното минало, настояще и бъдеще.

За участие във фестивала са добре дошли както начинаещи, така и опитни фотографи, аматьори и професионалисти, фотографи от всички възрасти, нива и интереси. Месец на фотографията се стреми да информира, да образова и да радва обичащите фотографията.

Целта на Управителния съвет на Фотографска академия е да осигури сцена за най-интересните събития и стойностни фотографски проекти за 2021.
С интерес очакваме и с удоволствие ще разгледаме всички постъпили предложения.

Благодарим на всички участници в предишните издания на фестивала, както и на партньорите ни, без които миналите десет издания не биха били възможни.

Добре дошли!

С уважение,
УС на НСФА

За повече подробности и онлайн формуляри за участие посетете сайта на
12-ти Европейски Месец на Фотографията 2021



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes