Снимките говорят 7 – 9-1

Вероника Андреева Иванова – финалист

с анализа си върху кадъра на Ф.х. Лоте Михайлова, АFIAP:

Да беше Майстора жив, па да те нарисува, каквато си хубава, па се взира дълго в историята на тия пръсти, на тия очи, на тия още тъй буйни и млади коси. Каква загадка има в очите ти, още необичали, каква надежда. А ябълката над теб те докосва нежно с клонче, като стара другарка, видяла много бури, много пъти осъмвала с прекършени клони, но с корени, дълбоко враснали в тая земя, от която черпи и силата, и сладостта си. Не чуваш ли, ако се приближиш, кората ѝ ще ти прошепне: „Събери, мила, събери, да занесеш от моите плодове, па дано моята сила и сладост потекат във вените ти“.
Човекът и дървото са свързани като две същества, подвластни на земята и пръстта, но вечно устремени към тия бездънни сини небеса. Но коренът е здрав и колкото повече старееш, толкова повече се превръщаш в корен, за да може онези отгоре да цъфтят по клоните ти, да раждат. И жената е като ябълката, не се страхува да разцъфне и в студената зима, ако корени има, не може я вятър прекърши. Само понякога тихо плаче наесен, когато се разделя с децата си.

Вероника Андреева Иванова

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes