“Купи изкуство, дари бъдеще на дете” – отзвук от събитието!

Изключително ни е приятно да публикуваме подобен анонс за събитие, което вече сме обявили и подкрепили официално още преди откриването му. И това е напълно естествено, когато отзвука от подобни инициативи се превръщат в материализиране на мечтите на група млади автори от страната. Трима от тях са наши редовни членове и можем само да си пожелаем и останалите да се приобщят към нашето семейство. А към всички тях можем да изкажем своето възхищение и да ги аплодираме за добрия резултат на инициативата им, както и да им пожелаем много бъдещи успехи!
Но ето и по-конкретни думи като отзвук от събитието, предоставени ни от главния “виновник” за тази благотворителност, Радослав Свирецов, EFIAP:

“Благотоворителната изложба „Купи изкуство, дари бъдеще на дете“ се проведе в периода 1-14.12.22 г. Тя бе организирана от Радослав Свирецов, а всички средства бяха дарени на Сдружение „Операция: Плюшено мече“.

BGAFC_23_SI

Събитието се осъществи благодарение на финансовата подкрепа на програма „Творчески стипендии“ към Национален Фонд Култура, НСФА „Янка Кюркчиева, MyWall.bg и Галерия „Клуб на Фоторепортерите“. В изложбата взеха уастие гост-авторите: Димо Христев, Марио Шуманов, Михаил Минков и Любомир Момчилов, като всеки показа най-добрите пейзажни фотографии от портфолиото си. На изложбата присъстваха над 80 гости, като за по-малко от 2 часа бяха събрани 1000 лв., а в следващите дни на кампанията сумата нарастна до над 1500 лв. По време на откриването част от децата, към които са насочени тези средства приветстваха гостите и споделиха за своите мечти и виждания. Радослав Свирецов сподели пред публиката, че изкуствотото достига своята върхова фаза, тогава, когато е в полза на обществото и заяви, че ще направи нужното това да бъде първото издание на това събитие, като целта е то да стане ежегодно.”

Ето и кратък фоторепортаж от откриването на събитието също предоставен от Радо (автор на снимките е Ирина Гутова):

С уважение,
УС на НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes