“Мароко – вдъхновение в цветове” – фото изложба на Минко Михайлов, EFIAP/s

Нашия уважаван колега и редовен член Минко Михайлов (защитил EFIAP/silver отличие през миналата година), с поредна своя изложба в Пловдив!

„Мароко – вдъхновение в цветове“ – фотографии от Минко Михайлов в Градската галерия.

MM_SI

Изложбата се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от нейния Културен календар.

Ето и началото на официалната му покана във фейсбук:
“Известният пловдивски фотограф и пътешественик Минко Михайлов кани публиката на вълнуващо виртуално пътуване в Кралство Мароко, видяно през неговия обектив.
На 30 март в 18:00 часа той ще открие самостоятелната си фотоизложба „Мароко – вдъхновение в цветове ”, в която ще представи подбрани кадри, заснети в период от 10 години – от 2013 до 2023 г. и включващи пейзажи, портрети, архитектура и улични сюжети. Представените фотоси ще срещнат посетителите с колоритни хора и впечатляващи места от Кралство Мароко. Пречупени през погледа на фотографа Минко Михайлов, те предават духа на тази екзотична северноафриканска страна и ще провокират публиката да я възприеме по нов начин.
Изложбата е с вход свободен и може да се разгледа до 23 април.
Минко Михайлов е роден през 1972 г. в Пловдив. Биолог е по образование. Той е професионален фотограф, един от създателите на фотографската школа PHOTOSCHOOL.BG и сред главните лектори в нея.
Фотографията за него е ключ към нови светове и познанства. Обича да пътешества и да разкрива красотата на света. Назависимо дали снима хора или природа, Минко Михайлов се опитва да улови мига, онзи миг, който никога повече няма да се повтори. Фотографията за него е всичко онова, което се събира в една дума – СТРАСТ…”

Минко е носител на редица престижни международни награди и отличия, но който иска да ги прочете всичките може да ги види описани в самото фейсбук събитие.
А сега, понеже деня на откриване на изложбата му е днес, каним всички които са във и наблизо до Пловдив, в 18 ч. в ГХГ на главаната улица. Заповядайте да се насладим на късчетата цвят, от които Минко се е вдъхновил и видял през обектива си в многобройните си пътешествия до екзотично Мароко. Добре дошли!

Накрая е уместно да споменем, че за МАРОКО и за всичко, което свързва България с тази страна чрез НСФА по линия на фотографията, тепърва ще чувате и виждате през годината…

С уважение,
УС на НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes