Филмът “Явор от Форек” с прожекция в Севлиево

17 September 2023    Comments Off    категория: новини, Фотографска Академия, хронология на събитията

Уважаеми приятели и фото фенове,
декрета за партньорство и сътрудничество в областта на фотографското изкуство в България между НСФА и НЧ “Развитие-1870″ в град Севлиево продължава да се разраства. Любезното домакинство на местната власт в този красив северен град на МФС “Дивото” от дълги години, бе началото н предисторията на обмена между Фотографска Академия, севливската фото гилдия чрез фотоклуб Севлиево, както и сърцето и душата на традициите, културата и изкуствата в града – народно читалище „Развитие-1870”.

YFinS_SI

След 2 дни, на 19 септември (само ден преди откриването и церемонията на тазгодишата изложба от МФС “Дивото”), в Кино „21 век” в читалището, от 17:15 ч. ще бъде прожектиран документалния филм „Явор от ФОРЕК” за доайена фотограф-художник Явор Попов. Филмът е създаден от нашите млади редовни членове Антон Даскалов и Елена Ангелова чрез Кино-фото клуб „Бистрица“ и Столична община, както и с подкрепата на Национален фонд „Култура“. Събитието е съпроводено и с авторската изложба „Когато звездите изгряваха”, както и с неформалната среща-разговор със самия ѝ автор. Повече подробности за събитието можете да научите от сайта на читалището като кликнете върху плаката на събитието:

Poster

или във фейсбук страницата на читалището:

NC_Razvitie_FB_banner

И макар че тази серия от събития (3 на 19-ти и 1 на 20-ти) са в началото на работната седмица, те са достатъчно интересни и интригуващи, за да си направите една кратка двудневна почивка с 1 преспиване в Севлиево. Приятелите на НСФА там ще Ви очакват с голямо удоволствие!

С уважение,
НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes