8-ми международен фото конкурс БЪЛГАРИЯ 2023

Здравейте приятели и колеги,
за нас в НСФА като оперативен член на FIAP е изключително удоволствие, когато трябва да публикуваме новини като тази!
След одобрението и получаването на патронажи за 8-ми международен фото конкурс БЪЛГАРИЯ 2023 от FIAP, IAAP, GPU и Фотографско общество Варна, организаторите на салона “Варна Оупън Арт” ЕООД, подадоха заявление и за национален патронаж на НСФА. Той бе издаден с номер 2023/005 и чрез него организаторите увеличиха така или иначе богатия награден фонд на конкурса и с национални награди – а това са още 6 златни медала и 12 почетни ленти с логото на НСФА. Естествено като дългогодишен представител на международната федерация за фотографско изкуство в страната ни, за нас беше чест да подкрепим един доказал се в организацията на този престижен салон, професионален екип! Наградите вече са в организаторите, а изненадата която научихме от тях при обявяването на салона за отворен, е че това издание е БЕЗ ТАКСА за участие за всички български фото творци. Благодарим на “Варна Оупън Арт”, че с подобен реверанс дават голям шанс на много по-широка (дори и младежка) родна аудитория да се докосне до този международен форум.

Всички подробности за конкурса можете да намерите на сайта им, като кликнете върху банера по-долу:

8thPCB_23

Пожелаваме успех във всички етапи на организаторите, спорна и безпристрастна работа на журито, а и разбира се успех на всички участници – както на тези от цял свят, така и на българите, които решат да изпратят своите фотографски творби в този престижен преглед-конкурс! Накрая е уместно да отбележим, че имате точно 1 месец за да станете част от 8-ми международен фото конкурс БЪЛГАРИЯ 2023!

С уважение,
НСФАКоментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes