“Купи изкуство, дари бъдеще на дете” – второ издание!

Нашият колега и редовен член, пейзажният фотограф и студент по архитектура Радослав Свирецов, EFIAP за втора поредна година организира съвместно със Сдружение “Операция: Плюшено Мече” благотворителната изложба „Купи изкуство, дари бъдеще на дете”. Ето официалната покана за събитието:

официални партньори: - 2

Мисията на събитието е една: със събраните средства да помогнем заЕДНО на младите таланти от менторска програма “Скритите таланти на България”, които са в неравностойно положение, да продължат своето обучение, да се развият професионално и да успеят в живота.

На изложбата ще бъдат показани 35 фотографии от трима автори: Иво Данчев, Радослав Свирецов и Светлин Йосифов, а всяка снимка ще има възможност да бъде закупена и в по-малки варианти, като 100% от събраните суми ще бъдат дарени за каузата.

  •     Откриване: 15 декември 2023 г. от 18:00 часа.
  •     Място: Галерия-книжарница „София Прес”, гр. София, ул. „Славянска” 29
  •     Продължителност: 15.12.2023-10.01.2024 г.

Събитието се осъществява с генералната подкрепа на  CANON BULGARIA и TELUS INTERNATIONAL

Всички кадри на изложбата са разпечатани с принтер CANON imagePROGRAF PRO-1000 върху висококачествена хартия Canon Photo Paper Pro Luster 260g/m²

Партньори: Галерия-книжарница „София-Прес”, Съюз на българските художници, Национално Сдружение Фотографска Академия “Янка Кюркчиева”

Повече информация за участниците и мисията на Сдружение “Операция: Плюшено Мече” можете да видите тук: www.plushenomeche.org

За фотографите:

Иво Данчев е фотограф на National Geographic България от 2009г. насам, а между 2012 и 2017г. е арт директор на списанието. Забележителната му работа е награждавана многократно и публикувана на страниците на различни издания, като допринася за популяризирането на Българската култура и обичаи по света. През 2017г. Иво напуска столицата и се връща в Родопите, откъдето произхожда рода му, за да живее по – близо до природата, хората и традициите които го вдъхновяват.
IG: https://www.instagram.com/ivodanchevphotographer/?hl=bg

Светлин Йосифов, AFIAP е световно известен травъл фотограф, награждаван в в най-големите конкурси като 35AWARDS, Monochrome Photography Awards, ND Awards и др. Представя начина на живот на хората в Индия, Етиопия, Судан, Кения, Камбоджа. Характерно за него е, че експедициите му в Африка продължават месеци, а целта е да се слее максимално с местните племена.
IG: https://www.instagram.com/svetlin_yosifov/?hl=bg

Радослав Свирецов, EFIAP е пейзажен и травъл фотограф. Той обича да пътува и да изследва различни дестинации, отдалечени и близки, за да събира вдъхновение от разнообразието на света около нас. Високо оценен от критици и публика, Радослав продължава да разширява своята кариера като фотограф и архитект. Той вярва, че красотата на природата е безценен ресурс, който трябва да се поддържа и опазва за бъдещите поколения. През целия си творчески процес той стреми да заснеме не само неповторимостта на момента, но и да отправи послание за баланса и съгласуваността между човек и природа.
IG: https://www.instagram.com/sviretsov_photography/?hl=bg

 

 



Споделете мнението си - оставете коментар!

XHTML: Може да използвате: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes