Фото Академика 2024 – финална селекция

Уважаеми колеги,
имаме удоволствието да съобщим, че в периода на последните дни от изложбата на тазгодишната финална колекция от “Фото Академика” 2024, нашите партньори от Народно читалище „Развитие-1870” Севлиево и активните приятели и партньори от фото клуб СЕВЛИЕВО се свързаха с нас и ни поканиха отново да им гостуваме.

25th_Photo_Academica_FC_SI

Част от най-добрите артистични и репортажни серии ще бъдат представени в техните зали. Рамките с подбраните от тях кадри от всяка серия вече са при тях и само след седмица предстои откриването. Очаквайте много скоро да споделим техния собствен анонс с подродности по откриването, както и разбира се техния плакат за събитието. Това ново представяне на изложба от годишния преглед Фото Академика ще е третото в Севлиево. Имаме декрет с тях, така че се радваме на всяка подобна активност, която го развива. Винаги и с удоволствие споделяме фотографско изкуство в този красив северен град. Благодарим и на читалището, а и на Община Севлиево, която активно развива културния онмен чрез светилища като тяхното!

На всички, които предпочитат да разглеждат художествена фотография по класическия начин на стена, препоръчваме разходка до Севлиево – изложбата ще стои там достатъчно дълго. За тези които не успяха да разгледат изложбата в Пловдив, а и няма да могат да я видят и в Севлиево, но все пак искат да се запознаят с финалистите и победителите, можете да разгледате сериите им в този електронен албум:

25th_Photo_Academica_2024_final_selection_album_cover

С уважение,
НСФА



Споделете мнението си - оставете коментар!

XHTML: Може да използвате: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes