Втората благотоворителна изложба по каузата „За паметта на Янка Кюркчиева“ се удължава!

Уважаеми членове, приятели и партньори,
Приятно ни е, че точно днес когато започваме втората половина на годината, стартираме и седмицата с тази позитивна новина. Нашия колега ф.х. Милан Христев, AFIAP се свърза с нас по повод изложбата, която открихме на 1-ви юни в неговата галерия ФотоМАХ и сподели, че тя ще остане в зала до 10 юли. В последните дни е имало голям интерес от много посетители, които са проявили интерес за откупуване на някои творби.

FIAP_BG_2023+10days_SI

Искрено благодарим за този шанс и жест, защото тази изложба е с благотворителен характер и е от серията кампании и акции с една голяма и достойна за НСФА цел – през 2029 г., по случай 100 годишнината от рождението на нашата създателка Янка Кюркчиева да изградим и открием официално нейна мемориална плоча или паметник в градска среда.

Повече за самото събитие, където има и подробности по каузата можете да прочетете ТУК.
Утре ще публикуваме и галерия с всички 26 включени творби от шестте автора в изложбата. Така ще можете да си харесате фотография дори и дистанционно от екран. След това, ако нещо ви “грабне окото”, да се възползвате от удължението и да се разходите до галерия ФотоМАХ на бул. “Пещерско шосе” 103 в град Пловдив. Там да си я харесате и на живо, а защо не и да си тръгнете с нея за дома или офиса си!?

С уважение,
НСФА



Споделете мнението си - оставете коментар!

XHTML: Може да използвате: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes