“Фото Академика” ще бъде изложена за трети път в Севлиево

Уважаеми колеги,
част от изложбата на тазгодишната финална колекция на”Фото Академика” 2024, ще бъде експонирана за един месец в залите на Народно читалище „Развитие-1870” Севлиево.

Заповядайте на откриването
в 18:00 ч.
на 15 юли 2024
в лобито на читалището.

Ет ого плаката на събитието, който домакините си изготвоха.

RAZVITIE_Photo_Academica_2024_Sevlievo_poster_900

За това любезно домакинство разбира се сме благодарни и на нашите активните приятели и партньори от фото клуб СЕВЛИЕВО. Част от най-добрите артистични и репортажни серии ще бъдат аранжирани в залите. Това ново представяне на изложба от годишния преглед Фото Академика ще е третото в Севлиево. Декрета сключен с тях през есента на 2022 г. се изпълнява с пълна сила. По-наблюдателните са забелязали, че зе тези почти 2 години в Севлиево се организираха и проведоха успешно много фотографски събития от годишните дейности на НСФА. Но местния клуб е много активен и редовно организира и експонира и техни клубни тематични изложби. Радваме се на всяка подобна клубна активност, която развива фотографското изкуство в страната тъй като една от целите на НСФА е именно “Да подпомага дейността на фотографските сдружения в страната”. Отново благодарим на читалището и на Община Севлиево. Местните медии вече публикуваха анонси за събитието, тъй като в тазгодишното издание голям успех постигна Божидар Генков – много активен и изявен фотограф от местния фотоклуб. Фотографската му серия „Аз, Манекенът” бе удостоена от журито на конкурса с НСФА почетна лента в раздел „Артистична фотография”. Ето я и новината, в която се разказва и за предисторията на обмена между конкурса и местните фото творци:

News

Каним всички феновеа на артистична и репортажна фотография в Севлиево. Изложбата ще стои там достатъчно дълго – до 16 август.
За тези които не успеят да я разгледат на живо в зала, тук сме публикували виртуален албум с финалисти, победители и техните серии:

25th_Photo_Academica_2024_final_selection_album_cover

Но все пак Ви съветваме да посещетите читалището.
Очакваме Ви!

С уважение,
НСФА



Споделете мнението си - оставете коментар!

XHTML: Може да използвате: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes