AEROCAM.BG

За постигане на художественост при изграждането на фотографското изображение един от важните фактори е точката на заснемане. Сред фотографите едва ли са 100% тези, които имат въображението да си представят обектите на заснемане от повече различи и необичайни гледни точки. Точно с тази си дарба те постоянно „излизат” от себе си и правят един вираж от птичи поглед на ситуацията и терена на фото сесията и така успяват да избягат от клишето при композиране и заснемане. Стандартната, равнина на човешкото око, от легнал през клекнал до прав ръст дава богати възможности, но все пак ограничени. След тях следват по-високи гледни точки осигурени от стъпала, стълби, конструкции, сгради, гео формации и денивелации и други. Любознателните, амбициозните и опитните намират и други нови, необичайни и интересни гледни точки и от тях успяват да изградят свой собствен поглед и стил. Но истинското богатство за търсещото око на арт фотографа, е възможността да позиционира “окото” си във всяка една точка от 360°х3D пространството около обекта. Имайки тази възможност, твореца може да избере перфектния стоп, от който да вземе най-впечатляващо и запомнящо се изображение на обекта и заобикалящата го среда. В известна степен, в миналото това беше възможно с издигането на твореца и фотооборудването във въздуха с някакво летателно средство. Вероятно удоволствието да си зад визьора е уникално, но уви все пак доста ограничено и скъпо за постигане на дадена цел. За късмет на обичащите динамиката в търсенето и творческия си растеж, от около десетилетие бурно се разви модерната алтернатива на “летящите очи” – дроновете. Те са именно онази нужна технологична джаджа, с която фотографите да се довъоражат и да дорисуват аурата и стила си. Те са един вид дългата ръка и всевиждащото око на закона – на този на фотографа.
За още по-голям късмет на всички от повече от 15 години екипа професионалисти от фирма “Веос” EООД разработиха и развиват търговската марка AeroCam.bg, с която на едно място могат да задоволят и най-капризния и претенциозен фото творец. Но тяхната гама от стоки и услуги е далеч по-широка. AeroCam.bg предлага индустриални, специализирани за обследване, земеделски, състезателни FPV, тренажорни и дори детски дронове. Всички те са на подбрани брандове и марки на водещи лидери в дрон индустрията. Асортимента варира от висок клас професионални до евтини любителски. Екипа от специалистите може да произведе и така наречените дизайнерски дронове. Тоест, уникално асемблирани устройства изпълняващи специфични задачи и функции зададени от възложителя. Естествено за цялата тази богата гама от летящи роботи има пълна гама от аксесоари, широк диапазон от камери и стабилизатори. Фирмата предлага и експертен сервиз, резервни части и модули, обучения, курсове и застраховки.
За по-изчерпателен преглед на профила на компанията посетете сайта https://aerocam.bg/ на “Веос” EООД:

Aerocam_webslide

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes