Фото Академика 2023 – онлайн участиеВсеки автор може да представи до 4 фотографии във всеки от трите раздела.
Участие се приема само дигитално, в on-line формата за записване в сайта www.photoacademy.org
Моля качвайте файлове с обем до 8 MB и разширение .jpg, с резолюция 300 dpi, с минимум 3500 px по дългата страна (препръчителни над 4000 px). Файловете да са в 8-битов RGB/sRGB цвят. За да стигнете до ограничения файлов обем от 8 MB, ако се налага можете да запишете файла си с компресия (Image Options – Quality ??; Format Options – Baseline Standart) с препоръка тя да е минимална. Както е обичайно за всеки конкурс и този не приема кадри с авторски водни знаци, лога и др. подобни отбелязвания, а също и такива с паспарту или рамка.
Името на файла трябва да съдържа: име, презиме, фамилия, име на творбата, раздел (1, 2 или 3) и година на заснемане (22 или 23). Имената на файловете се изписват на латински, като между отделните компоненти се набира _ (долно тире), а не пауза. Пример: Georgi_Georgiev_Georgiev_A_new_point_of_view _3_23.jpg.

Полетата със * са задължителни
Име, Фамилия (титли) *
Адрес за кореспонденция *
Моля добавете пощенски код
на населено място.
Телефон за връзка *
E-mail *

В левите полета въведете име на творбата (на български език), а в десните добавете файла съответстващ на нея (там името нека си остане на английски, както вече сте го дефинирали, когато сте подготвяли файла):

Артистична фотография
1.
2.
3.
4.
Репортажна фотография
1.
2.
3.
4.
Аерофотография
1.
2.
3.
4.

Декларирам, че представените от мен фотографии за конкурса са създадени в периода 01.01.2022 – 01.05.2023г. С факта на подаването на творбите всеки автор декларира, че има пълни авторски права върху представените фототворби. Авторите предоставят правото за публикуване на фотографиите само с цел популяризиране на фотоконкурса.


Моля въведете символите, които виждате:
(без паузи, дори и в изображението на кода да изглежда че има такива)

captchaОчаквайте автоматично потвърждение за изрядността на Вашето участие по e-mail. Ако не получите такова писмо, моля сигнализирайте на office@photoacademy.org
Понякога от тези автоматични формуляри се получават грешки и файловете Ви се качват, но формуляра с данните Ви не идва на пощата на салона. Затова, ако не ни сигнализирате, няма как да засечем кадрите Ви с реален електронен контакт, на който да довършим участието Ви!

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes