Журито в “Снимките говорят” 2023 вече е избрано!

Скъпи фенове на словото и фотографията,
или по-скоро на новата метафорична и вълшебна амалгама, която нашия редовен член Денис Бучел забърка с идеята си за този интересен и наистина различен конкурс преди 7 години.
Днес имаме удоволствието да обявим тазгодишното жури в конкурса.

Photos_Speak_7_SI_jury

Традиционно каним интересни хора за членове на журито. И тази година отново решихме да спазим традицията. Но все пак ще се доверим на вече доказали се експерти в материята на нашия конкурс, като ще добавим и едно ново име. Ето го състава за 2023-та:
Олимпия Николова-Даниел – куратор на галерия-книжарница София ПРЕС (домакин на конкурса) и постоянен член на журито от първото издание на конкурса.
Михаела Михайлова – филолог и редактор, професионален преводач, и също ексжурист.
Новото име е небезизвестния
Георги Караманев – журналист и писател, както и автор на романа “И додето се раждат лъчите” за Йордан Йорданов (Юри). Той също е програмист и създател на сайта „Дигитални истории“, както и два пъти носител на наградата в категория „Технологии“ от конкурса на Dir.bg за чиста журналистика Web Report ( 2019 и 2021 г.)
Засега, можем само да пожелаем на журито вдъхновена и беспристрастна работа в оценките на анализите, които ще участват тази година, а от вас очакваме избор за до 3 кадъра, върху които да направите анализи и да ни ги изпратите.
Ако сме ви заинтригували с новината, кликнете на този ЛИНК за да прочетете условията на конкурса.

И накрая е напълно логично да добавим, че този конкурс няма да бъде на това ниво без подкрепата на много дългогодишни партньори на НСФА. А тази година, за втори пореден път проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма „Едногодишен грант“ – 2022 г.

С уважение,
НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes