Росен Коларов

Д-р Росен Коларов е роден на 10. VI. 1959 г. в София. Завършил стоматология и е лицево-челюстен хирург. В момента е Управител на “Специализирана болница за активно лечение по лицево-челюстна хирургия” ЕООД – София.

Председател на Управителния съвет на SOS – Детски селища в България. Фотографският му опит е повече от 30 години.
Има участие в над 70 национални и международни изложби и е носител на над 30 награди, между които в Япония, САЩ, Македония, Сърбия и други.
Има десетки публикации в нашия и международен печат. Негови снимки са собственост на Музея за пресфотография в Осло и в Музея за изобразителни изкуства „А. С. Пушкин” в Москва.
Автор е на десет самостоятелни изложби в София и други градове на страната. Изложбата му “ Непожеланите ” е експонирана във Франция и Полша.
Има издадена книга с фотографии – „Лица, съдби, нрави”
Бил е преподавател в Нов Български Университет по специалността “Повърхности, структури и детайл” и в Софийски университет по „Обща фотография”.
Многократно е участвал в журита на фотографски конкурси.

Член е на фотографска академия „Янка Кюркчиева” и носител на статуетката на академията.

Членове на НСФА

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes