фотоизложбата „Изоставените“, подготвена от фотоклуб „Севлиево“ е открита в Парламента на РБ

Имаме изключителното удоволствие и чест да споделим една чудесна новина от края на отиващата си 2022 г. Тук е уместно да припомним, че през юли месец в град Севлиево, НСФА и Народно Читалище “Развитие – 1870″, подписаха ДЕКРЕТ за партньорство и сътрудничество в областта на фотографското изкуство в България. Очевидно е че нашите партньори са много активни във фотографския живот и инициативи в страната, за което искрено можем да ги поздравим! Именно тази им активност са причина за това голямо събитие!

Sevlievo_Abandoned_1

Ето кратък цитат от анонса за тази изложба
“В Народното събрание откриха фотоизложбата „Изоставените….” на читалищния фотоклуб „Севлиево”. Паметното събитие се състоя на 21 декември 2022 г. в кулоарите на Парламента. Председателят на Комисията по културата и медиите в 48-ото Народно събрание Иван Ченчев сбъдна мечтата на Фотоклуб „Севлиево” при НЧ „Развитие-1870” за представяне на фотоизложбата в Народното събрание на Република България.

Sevlievo_Abandoned_2

Цялата новина на официалния сайт на НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ можете да разгледате ТУК.

Ето и фейсбук публикацията на нашите приятели и партньори от Севлиево, където можете да разгледате и много снимки от събитието.

Нека си пожелаем много здраве, нестихващо вдъхновение и много успехи и през новата 2023 г. за да развием това партньорство в много нови съвместни инициативи, с които да правим фотографията все по-видима и достъпна за всички!

С уважение,
НСФА



Коментарите са забранени.

jordan 11 gamma blue shoes jordan 11 legend blue shoes jordan 11 concord shoes jordan 11 columbia shoes jordan 11 citrus shoes jordan 11 space jam shoes jordan 11 bred shoes jordan 11 bred low shoes jordan 11 infrared shoes jordan 11 pantone shoes jordan 11 low citrus shoes